Escenari secret a TEATRETS D'OSONA

Divendres, 15 de setembre de 2017 a les 09:03

El 7 de juliol els TEATRETS D’OSONA vam fer un regal als espectadors més fidels, i els vam convidar a un escenari secret. Una sorpresa a tots els espectadors que més van sovintejar els nostres teatres.
…i per què? Doncs solament per que els volíem donar les gràcies per confiar en la proposta de TEATRETS D’OSONA i per que sense ells, els teatrets no hi serien.

En aquesta crònica no desvetllarem el secret de l’acte que vam gaudir a l’Esquerda de Roda de Ter. Solament us direm que tothom que va venir li va encantar i, tot i que alguns venien de lluny, com el nostre públic de Tona, tothom va marxar encantat.

També al Festival Píndoles que ens va oferir el seu treball (que no desvetllarem) i a tots i totes que vam ser-hi.

TEATRETS D’OSONA, Tona, Roda i Sant Hipòlit de Voltregà, és una proposta escènica professional que prima sobretot la qualitat i que volem traslladar continguts culturals a través de les arts en viu. Una proposta de qualitat i de proximitat, perquè els territoris també han de poder gaudir de la creació i la producció del nostre país, en les millors condicions i de la ma de creadors, productors i intèrprets que donen relleu i contingut a la nostra realitat cultural.

ESCENARI SECRET és una proposta de l’àrea de cultura de la Diputació de Barcelona. Una proposta portada per la Clara Martínez, en Carles Cugat i la resta de l’equip de l’ODA que ha resultat un encert i un regal per a les nostres programacions i públic.

Darrera actualització: 15.09.2017 | 09:06