Enquesta d'usos lingüístics de la població 2018

Dilluns, 17 de setembre de 2018

Us informem que l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) conjuntament amb el Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüístics, elabora l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018. Aquesta enquesta té coma objectiu conèixer els usos de les diverses llengües presents en el territori català en els diferents espais de relació entre les persones. Es tracta d’una estadística oficial inclosa en el Pla estadístic de Catalunya 2017-2020.

A partir del mes de setembre i fins a l’octubre, es portarà a terme la recollida d’informació, tan presencial com telefònicament, d’aquesta enquesta.

Per tal de dur a terme aquesta tasca, un enquestador degudament identificat es traslladarà al municipi per enquestar-hi els titulars seleccions per la mostra que no hagin respost per telèfon o Internet.

Els resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018 es publicaran el segon trimestre del 2019 a la pàgina web de l’Idescat (www.idescat.cat) i de la Direcció General de Política Lingüística (llengua.gencat.cat).

Darrera actualització: 17.09.2018 | 11:46