Els alumnes de 3r d'ESO de l'IES Voltreganès visiten el Parlament de Catalunya

Dilluns, 20 de març de 2017 a les 10:06

El passat dia 8 de març els alumnes van visitar el Parlament de Catalunya amb motiu del Taller de l’Estatut que realitzen a l'Institut.

La primera part de l’activitat es va fer en dos grups que van treballar els continguts de l’Estatut i les característiques de l’activitat parlamentària. Prèviament a l’Institut havien treballat algunes propostes de temes que podien ser objecte de possibles projectes de llei i en el taller es va fer una pràctica de com els diversos grups parlamentaris proposen, aproven i voten, tant les lleis, com la mesa del Parlament, etc.

La diputada Marta Moreta i l’alcalde de Les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala, van visitar els dos grups i van poder fer algunes preguntes, també els van informar que en motiu del Dia de la Dona, cap a les 12 es faria un acte institucional a l’exterior del Parlament. Els alumnes van assistir a aquest acte, que va coincidir amb una protesta dels Mossos d’esquadra. Després es van poder fer fotos amb alguns diputats i gràcies a la diputada Marta Moreta al final van poder tornar a entrar al Parlament i fer-se una foto de grup amb el President de la Generalitat Sr. Puigdemont, i el vicepresident Sr. Junqueras.

Per acabar la jornada els alumnes van fer una breu visita al Born.

Darrera actualització: 20.03.2017 | 10:11