El teatre de Sant Hipòlit de Voltregà acull la gala dels Premis Osonencs 40 Anys

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 00:00

El passat divendres dia 8 de juny, va tenir lloc al teatre de Sant Hipòlit de Voltregà, la gala dels Premis Osonencs 40 Anys

El teatre de Sant Hipòlit de Voltregà va acollir, divendres al vespre, la gala dels Premis Osonencs 40 anys, que EL 9 NOU lliurava amb motiu del seu 40è aniversari

Un acte molt especial i emotiu que per votació popular, els guardonats van ser el rector de Roda Ramon Bufí, a la categoria de Societat; la ninotaire Pilarín Bayés, a la de Cultura; l’alpinista Ferran Latorre, a la d’Esports, i l’administrativa amb necessitats de suport addicionals Marta Vaqué, a la d’Entitats Socials.

Els tres més votats en cada categoria van tenir l’oportunitat de rebre un trofeu com a finalistes i agrair el suport rebut en la gala final, que va descobrir el nom dels guanyadors. Una de les finalistes en la categoria d’esports, va ser la Carla Giudici, amb una llarga trajectòria en l’hoquei català i especialment al Club Patí Voltregà.

L’acte va comptar amb la presència de la directora general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, M. Àngels Blasco, i Mariana Loss & Santi Cañari es van encarregar d’amenitzar-lo musicalment.

 

Darrera actualització: 12.06.2018 | 11:25