El servei de vigilància nocturna resol varies incidències al Voltreganès

Dilluns, 24 de juliol de 2017 a les 09:50

Un dels serveis creats conjuntament amb el municipi de Les Masies de Voltregà i que es valora positivament, és el del servei de vigilant de nit, un servei del qual sovint no en visualitzem les accions però que resol un munt d’incidències que succeeixen a les nits.

En les darreres dues nit s’han efectuat els següents serveis a Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà:

  • Ha donat suport a una empresa de seguretat davant una alarma que ha saltat en una empresa.
  • Ha realitzat diverses rondes a antenes de telefonia i espais municipals on solen produir-se actes vandàlics.
  • Ha desconnectat l’alarma d’una escola que s'havia disparat i l'ha tornat a connectar.
  • Després de rebre trucada d’un veí, ha assistit, junt amb els Mossos d'Esquadra, a la detenció d'un ciutadà que intentava entrar en un local.
  • Ha recollit un gos que s'ha escapat d'una casa de pagès i amb la placa d'identificació ha localitzat el propietari perquè es faci càrrec del gos.
  • Ha apujat diferencials d'un carrer de les Masies de Voltregà on no funcionava l'enllumenat públic.

Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà valoren molt positivament el servei de vigilància nocturna per tal de mantenir la seguretat al territori, també és molt important la informació que proporcionen els veïns/es per atendre les incidències que puguin haver-hi als dos municipis durant les nits.

El servei de vigilància nocturna es va posar en marxa per la voluntat de col·laboració entre els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà i es va establir en el marc de la Comunitat de Municipis del Voltreganès.

Darrera actualització: 24.07.2017 | 10:03