El jurat de Viles Florides visita el nostre municipi

Dilluns, 12 de juny de 2017 a les 11:51

Avui dilluns dia 12 de juny, el jurat de Viles Florides ha vingut a visitar el nostre municipi amb l’objectiu de valorar la cura que es fa de les zones verdes, enjardinades i espais urbans en general.

El jurat ha preguntat per gestió sostenible, la conscienciació ciutadana, l’educació ambiental i la creació d’un entorn agradable pels veïns i veïnes del municipi.

La visita del jurat ha estat acompanyada pel regidor de governació, Hipòlit Serra, personal tècnic de l’ajuntament, personal de l’empresa externa que fa el manteniment de jardineria del municipi i el cap de brigada, que han ensenyat al jurat algunes de les zones més boniques del poble: Pont del Torrent de Mitjavila, Monument Verdaguer, jardins de la Llar del Jubilats, Parc Mare Teresa, Plaça Nova, Plaça Anselm Clavé, Passeig Tarradellas, Plaça Canigó i La Pista, entre d’altres.

La valoració del jurat es farà publica al setembre en un acte en que s’entregaran les distincions de tots els municipis que participen en el projecte de Viles Florides.

Darrera actualització: 13.02.2018 | 13:19