Constitució del primer Consistori Infantil del Voltreganès

Dijous, 3 de novembre de 2016 a les 13:37

Aquest dilluns dia 7 de novembre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà la sessió de constitució del Consistori Infantil del Voltreganès del curs 2016-2017.

És una iniciativa que s’engega aquest curs escolar i està impulsada per les regidories d’educació dels dos Ajuntaments. Compta amb la implicació dels centres educatius del territori, Abat Oliba, Comtes de Lacambra, Despujol, Institut del Voltreganès i Mare de Déu de la Gleva.

La característica diferent a la resta que existeixen, és un únic consistori que aglutina dos municipis, tenint present que el Voltreganès és àrea única d’escolarització i que es treballa conjuntament tots els projectes educatius.

El Consistori estarà format per 11 regidors infantils, el mateix que tenen cada ajuntament, 1 representant de 5è i de 6è de cada centre de primària, i 3 representants de secundària. Les sessions s’intercalaran entre les dues sales de plens dels ajuntaments.

Els objectius del Consistori són, fer conèixer als nens l’estructura i el funcionament dels ajuntaments; i per l’altra escoltar la veu dels infants, la seva visió de la realitat i les seves propostes.

Darrera actualització: 03.11.2016 | 13:47