Conferència inaugural curs 2018-2019 | Educar per la felicitat

Divendres, 14 de setembre de 2018 a les 11:00

Inspirar, acompanyar i transformar conscientment a persones, empreses i organitzacions és l'ofici de Daniel Gabarró.

El dijous 20 de setembre, a les 18 hores, a la sala de Plens de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà, ens oferirà les eines i els recursos per educar els nostres fills i filles perquè siguin feliços.

Es dedica a il·luminar la realitat, crear mapes per tal d'indicar els camins per arribar el més lluny possible com a societat, com a empreses i com a persones individuals.

Professionalment és empresari, escriptor, conferenciant, formador, diplomat en Direcció i Organització d'Empreses, mestre, psicopedagog, llicenciat en Humanitats, diplomat en Direcció, expert en PNL i exprofessor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida.

Col·labora habitualment en diversos mitjans, com "L'ofici de viure" de Catalunya Ràdio, que ofereix eines emocionals per a la vida diària.

Ha publicat alguns materials sobre temes diversos: espiritualitat i empresa, tècniques d'estudi, tècniques d'investigació, didàctica de l'ortografia, evolució moral, transformació de la masculinitat, fracàs escolar... entre d'altres.

Darrera actualització: 14.09.2018 | 11:55