CELEBREM ELS 22 ANYS D'EL GANXO

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 00:00

El proper 16 de març se celebrarà l'aniversari d'El Ganxo presentant també el treball participatiu de l'Altaveu. 

L’ALTAVEU, és l’amplificació, la comunicació, l’ampliació del so, de donar veu, de la projecció, i aquesta és la idea de treball participatiu amb el jovent.

Aquest 2019, i aprofitant l’aniversari del Ganxo, (22 anys amb joves) es posa en marxa aquesta acció emmarcada al PLJ que és el mandat dels jovent.

És un projecte transversal del nostre nou Pla Local de Joventut i que fa especial incidència a la participació des de un òrgan consultiu, de seguiment i actiu en el desenvolupament del que ens determina el pla local de joventut.

L’ALTAVEU és la veu dels joves i ja s’està treballant amb un grup motor d’una dotzena de joves de diferents edats que es van reunir el passat dia 24 de febrer,  i que són els que articulen les propostes de cara al futur més immediat en relació als joves del territori.

De moment ja hi ha dues propostes sobre la taula que són una campanya de sensibilització del bullyng  i una sortida a Anigami. L’altaveu és el responsable de la organització d’aquest actes i el seu treball rau en gestionar des dels recursos econòmics, fins la cerca de la informació, la difusió, i la presentació.

El proper dia 16 de març tindrà lloc l’aniversari del Ganxo en el que hi haurà la presentació de l’Altaveu emmarcada a una jornada lúdica participativa amb diferents propostes a dins i a fora del Ganxo, comptant amb la col·laboració del l’entitat Barcelonina , El Ritme del Carrer, que treballen els arts carrer amb  un alt nivell d’actualitat musical i artística , i propostes de caràcter més tecnològic, com al simulació virtual o els inflables més d’activitat física com el brau mecànic o el gran prix.

Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut, seran els responsables de preparar el berenar que es va oferir als participants per poder recaptar diners per la sortida de final de curs.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 13:10