Berenar 'neurosaludable' com a cloenda de la formació en gestió emocional i desenvolupament personal

Dimecres, 25 de maig de 2016

La formació de l'àmbit de l'educació s'ha cursat entre els mesos de març i maig i ha durat 15 hores

Una quinzena de mestres i professorat de les escoles bressol, escoles d’infantil i primària i de l’institut dels municipis del Voltreganès com també tècniques d’educació i mares van acabar ahir la formació que han realitzat al llarg dels mesos de març a maig de la mà de l’Antoni Portell, mestre i formador de formadors en l’àmbit de la gestió emocional i el desenvolupament personal.

I per tancar els interessants temes que al llarg de les 15 hores que ha durat la formació van voler celebrar-ho fent un berenar ‘neurosaludable’ tot portant cadascuna de les persones participants algun menjar relacionat amb els diversos continguts que s’han treballat i que tenen incidència en el propi benestar emocional i aporten beneficis per al cervell.

Tot plegat en un berenar on a més a més es compartia la consigna que cadascun dels comensals havia d’anotar, com es veu també a les imatges, la relació de la menja aportada amb els beneficis que aporta, és a dir, l’explicació de perquè es pot considerar un aliment “neurosaludable”.

La formació, plantejada a iniciativa dels municipis de Sant Hipòlit i Les Masies, i amb la col·laboració del CIFE, forma part d’un pla més extens d’actuacions adreçat als mestres i les mestres i professorat del territori, el qual, sota el nom de “El Voltreganès educa”, és impulsat per les regidories d’educació del Voltreganès per als cursos 2015-2016 i 2016-2017. Un pla, tot sigui dit, que ja té noves propostes per dur a terme accions, tant en format conferència com en format curs, per al curs 2016-2017.

Darrera actualització: 25.05.2016 | 11:30