I tu ke en saps de sexe?

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 00:00

Aquest eslògan que acompanya l’assessoria de salut del ganxo que es va iniciar el passat dia 2 de febrer de 5 a 7 a la tarda.

Elena Crespi, amb molta experiència i com a consultora d’Adolescents .cat, va donar resposta a totes les persones que van fer una consulta, i estava molt contenta ja que tot i ser el primer dia, va estar treballant de valent tota la tarda.

És una oportunitat que es posa a l’abast dels joves tal i com ens van indicar durant la diagnosis del Nou Pla local de Joventut els mateixos joves, que aposta per poder tirar endavant amb les inquietuds d’aquest col·lectiu al territori.

La demanda es va concretar en tenir un referent per la consulta de temes de salut i així s’ha organitzat i posat al seu abast. No obstant cal destacar que és un servei que també integra la possibilitat de que pares i mares, educadors, que no saben com abordar el tema amb els seus fills, puguin ser escoltats i orientats.

Aquest servei es donarà un cop al mes, sent les dates previstes: 2 de març, 23 de març, 25 d’Abril , 18 de maig de 5 a 7 tardes.

És un servei gratuït i confidencial.

També es pot fer una consulta on-line via WhatsApp al 639 214 995.

Darrera actualització: 09.02.2018 | 13:15