Sant Hipòlit encara una recta final de Festa Major farcida d'activitats

Divendres, 2 de setembre de 2016 a les 08:28

L’ambient festiu continuarà omplint els carrers de Sant Hipòlit fins el dilluns dia 7 de setembre. Durant aquests més de deu dies, el poble celebrarà la Festa Major amb una extensa llista d’actes programats per a totes les edats. Podeu consultar el programa aquí.

El passat divendres dia 26 d’agost, Sant Hipòlit de Voltregà va encetar la Festa Major d’enguany amb el tradicional espectacle d’El Drac que Vol Tragar i el correfoc, actes que van obrir l’esperada Festa Major del nostre poble.

Des de llavors s’ha celebrat el torneig d’escacs, el santhipolitenc de ferro, concerts, fideuà popular, el sanhiholit, activitats esportives, cinema a la fresca, cinema de terror, cursa d’orientació i capta de sang, entre d’altres, tots els actes amb molta participació.

Entre les moltes activitats que queden per fer-se destaquen el Pregó de Festa Major a càrrec de Ramon Caritg, trobada de Corals, concerts musicals, activitats esportives, teatre, cercavila de gegants, tobogan aquàtic, Patins Bar, xocolatada, festa de l’escuma, animació infantil, sardanes i moltes altres activitats per a tots els gustos i edats.

Molt bona Festa Major a totes i tots!!!

Darrera actualització: 02.09.2016 | 09:35