Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Hipòlit de la Salanca signen l'agermanament al nostre municipi

Dilluns, 7 de novembre de 2016 a les 14:30

El passat mes de setembre van signar l’acord d’agermanament al municipi del Rosselló en una jornada cultural a la Catalunya Nord. En aquesta ocasió han signat al nostre municipi i han pogut gaudir d’una mostra d'algunes de les entitats del Voltreganès.

El passat dissabte dia 5 de novembre es va dur a terme l'acte d'agermanament entre Sant Hipòlit de Voltregà i el municipi francès de Sant Hipòlit de la Salanca. Van signar l'acord l’alcaldessa de Sant Hipòlit de la Salanca, Madeleine Garcia-Vidal i l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala. Durant els discursos es va destacar que aquest agermanament servirà per vincular els dos municipis a nivell cultural, esportiu i, fins i tot, a nivell econòmic. Es van intercanviar llibres, fulards, i obsequis típics de cada zona. Van assistir a l’acte d’agermanament representants polítics dels dos ajuntaments i entitats dels dos municipis, entre les quals TRADICAT, associació impulsora de l’idea i APIS de Sant Hipòlit de la Salanca, associació que va liderar els primers passos de l’agermanament. També va assistir a l’acte Txevi Rovira, conseller delegat adjunt de Cultura del Consell Comarcal d’Osona.

La signatura de l'agermanament es va dur a terme a la sala de plens de la casa de la vila i seguidament hi va haver ballada de gegants a la Plaça de la Vila i dinar de germanor a La Pista. A la tarda es va fer un concert a l'Auditori de l'Ateneu a càrrec del Cor de la Veu de Voltregà i els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit de Voltregà i per finalitzar, es van anar a veure els partits d'hoquei al Pavelló.
Adjunt podeu veure un vídeo resum de la jornada de l’agermanament a Sant Hipòlit de Voltregà.

Darrera actualització: 07.11.2016 | 15:14