Ajuts per a famílies amb infants

Divendres, 7 d'octubre de 2016 a les 09:17

De l’1 al 31 d’octubre està obert el termini per presentar els ajuts a famílies amb infants nascuts, adoptats, tutelats o acollits entre l’1 de juliol de 2016 i el 30 de setembre. Per a la resta de famílies, el termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és d'un mes a comptar des de l’endemà de la data de naixement, acolliment adopció o tutela.

L’objecte és ajudar econòmicament les famílies en què hagi tingut lloc el naixement, adopció, tutela o acolliment d'un o més infants i que no superin un determinat nivell d’ingressos.

Les sol·licituds es poden presentar presencialment a la Direcció General de Famílies, a les Oficines d’Afers Socials i Famílies, a les Oficines d’Atenció Ciutadana del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a Girona o a la Cerdanya o a qualsevol de les Oficines de registre d’entrada i sortida de documents de la Generalitat de Catalunya. Properament, la presentació de sol·licituds també es podrà tramitar per internet.

+Info aquí.

Darrera actualització: 07.10.2016 | 09:30