La Plaça del Diamant

Dissabte, 21 d'octubre de 2017 (De 21.30 h a 22.30 h)

A càrrec del Grup de Teatre de Sant Hipòlit

És un repte, i alhora un plaer, endinsar-se en l’univers rodoredià, i encara ho és més fer-ho en la què es podria considerar la seva novel·la més coneguda i de les més traduïdes de la literatura catalana, “La plaça del Diamant”.

Per tots, és coneguda la història de la Natàlia, el seu trajecte vital des dels anys vint fins als cinquanta del segle passat. Tres dècades on la seva vida, lligada als fets polítics i socials del país, s’estira i s’arronsa com els fils que arrissa i talla per embolicar dolços a la pastisseria on treballa de jove. La seva vida, però, no només coneix la dolçor, també l’amargor més intensa i punyent, el dolor i la desesperació, la guerra i la fam.

Sentiments, experiències i emocions vehiculen aquesta adaptació teatral intimista centrada en la protagonista i narrada per ella mateixa: la Colometa. Tres actrius són les que li donen veu, ànima i cos en funció dels tres moments claus de la seva vida, joventut, maduresa i vellesa, personificats respectivament per les actrius Judit Sánchez Molas, Mireia Sánchez Molas i Montse Molas.

Un clàssic adaptat i dirigit per Sergi Marcos i Marta Culí, que es podrà veure al teatre de Sant Hipòlit de Voltregà, els dissabtes 21 i 28 d’octubre a dos quarts de deu de la nit i el diumenge 22 a les sis de la tarda.

Teatre Municipal

Carrer de l'Església,1 - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Correu electrònic: st.hipolit@diba.cat
Lloc web: www.santhipolitdevoltrega.cat/
Darrera actualització: 11.10.2017 | 09:36