Carnestoltes del Voltreganès

Dissabte, 3 de febrer de 2018 a les 0:00

El carnestoltes del Voltreganès es prepara un any més per celebrar aquesta popular festa, en la què hi participen AMPES, entitats i veïns i veïnes del Voltreganès. La celebració començarà amb l'animada rua a les 18h des de la Rambla Catalunya, omplint els carrers de comparses, carrosses, gresca i xerinola. La rua acabarà a La Pista, on es farà el ball de carnestoltes, entrega de premis del joc del marro i concurs de cartells. 
 

Com cada any, el Joc del Marro dóna el tret de sortida al Carnestoltes del Voltreganès. A partir del dijous 25 de gener d'enguany tots els nens i nenes del Voltreganès recorreran els aparadors dels comerços del Voltreganès cercant els marros, aquell objecte infiltrat que no té res a veure amb la seva activitat comercial. Hi participen un total de 59 comerços de tot el Voltreganès. Entre totes les butlletes que tinguin els marros correctes, hi haurà 6 guanyadors, 2 d’infantil i 4 de primària. 

També es proposa el concurs de fotografia amb l’aplicatiu de mòbil Instagram, amb l’etiqueta #akiamarro, adreçat als joves a partir de 12 anys. La foto escollida com a més original i creativa tindrà un premi de 116€ per gastar als comerços del Voltreganès que participin al joc del marro (bases publicades a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà). 

El cap de setmana de Carnestoltes finalitzarà el dia 4 amb l’actuació de l’Impossibilista, a les 18h al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. 

Amb totes aquestes activitats, el Voltreganès es prepara per celebrar, un any més, un gran Carnestoltes.

Darrera actualització: 29.01.2018 | 09:17